top of page
Writer's pictureCentrul PULS

Vindecare după avort

Updated: Sep 8, 2022


Se vorbește foarte mult despre dreptul femeii de a face avort și prea puțin despre traumele pe care acesta le produce. Dacă te numeri printre multele femei care au făcut un avort, și dacă ești sinceră cu tine însăți, atunci cu siguranță recunoști că avortul nu ți-a adus eliberarea și descătușarea mult dorită. Dacă la început ai crezut că avortul reprezintă soluția și rezolvarea la criza prin care treci, mai devreme sau mai târziu te-ai confruntat cu adevărata față a acestuia, simțindu-i efectele.

Realitatea s-a dovedit a fi alta...


Sentimente de însingurare, de îndoială, de teamă, de vinovăție, de nesiguranță, au început, încetul cu încetul, să-și facă cuib în adâncul ființei tale și să-ți influențeze viața. Te întrebi dacă lucrurile vor reveni la normal, dacă ai luat cea mai bună decizie, dacă vei mai putea avea copii, dacă vei simți vreodată iertarea mult dorită.


În tot acest carusel, vrem să fim alături de tine și să-ți oferim câțiva pași spre vindecare.

1. Recunoaște că ai o problemă

Orice proces de vindecare, fie că este vorba de o boală fizică, emoțională sau spirituală, începe cu recunoașterea faptului că ai o problemă. Negarea problemei va întîrzîia și va face dificil întreg procesul de vindecare.

2. Caută și cere ajutor specializat

Nu da crezare zicalei care spune că: "timpul le rezolvă pe toate." Învinge sentimentul de rușine și vorbește cu cineva care te poate ajuta să-ți faci ordine în gânduri și emoții. Centrul PULS îți pune la dispoziție un psiholog specializat în astfel de traume iar ședințele de consiliere sunt complet gratuite și confidențiale. Fă-ți o programare telefonic, prin email sau direct de pe site: www.centrulpuls.ro/contact

3. Oferă-ți timp

Am vrea să-ți putem spune că există un buton magic de reset prin care totul poate fi uitat și șters într-o secundă. Adevărul este că vindecarea după avort nu se produce peste noapte. Este un proces de durată, timp în care va trebui să cauți pacea cu Dumnezeu, cu tine însăți și cu cei din jur. Ce îți putem spune cu certitudine este că există vindecare, există speranță și există viață chiar și după avort! Te așteptăm la centrul nostru să stăm de vorbă și să găsim împreună calea spre vindecare.

157 views0 comments

Opmerkingen


bottom of page